etusivu koirat toiminta muuta

Oh nein, ihmisiä!

Äkkiä pakastepullat uuniin ja kahvi tippumaan!

Olet siis saapunut Lejonin ja Alsatian'sin maille ja pullaa mutustellessasi kuulet jostain lähistöltä koirien haukuntaa. Sellaista kakofonista räykytystä, johon sekoittuu välillä pari vähän muhkeampaa haukahdusta.

Alun perin oli vain Alsatian's, joka kasvatti suomenpystykorvia ja saksanpaimenkoiria. A sai alkunsa 28. syyskuuta vuonna 2004 siinä iltapäivän tienoilla ja porskutteli ylhäisessä yksinäisyydessään marras-joulukuuhun 2007 saakka. Loppusyksystä 2007 sai pieni Lejon alkunsa ja tuppasi samoille maille Alsatian'sin kanssa. Nykyään Lejon kasvattaa pelkästään suoppeja ja A keskittyy schäfereihin ja muunrotuisiin hurttaturjakkeisiin. Käsittääkseni Lejon ja Alsatian's ovat ensimmäiset virtuaalikennelit, jotka on yhdistetty samoille sivuille kahden eri nimen kanssa.

Kasvatus on pienimuotoista ja aika alkeellista, samoin kisautus. Ei tässä mitään massiivisia tittelirivejä olla hakemassa, vaan kennel on minulle harrastus, jota jaksaa aina silloin tällöin ja joskus ei ollenkaan.

Tutustu, ihastu ja käy moikkaamassa vaikka vieraskirjassa ennen lähtöäsi. Kaikenlainen kommentti ja kritiikki on tervetullutta ja vieraskirjassa käyneet palkitaan toisella pullalla.

- Timberwolf, timberwolf[at]wippies.fi

04.01.2010
Lilithian linkki tuohon linkkiboksiin ja tuota. Kävi pieni surkeiden sattumusten sarja ja Lejonkin ekan pentueen kaikki koirat päätyivätkin takaisin tänne. Nyt Lejonissa on siis kahdeksan pystykorvaa ja Alsatian'sissa neljä koiraa. Koiramäärä kasvaa kuin varkain...

04.10.2009
Uutta ulkoasua kehiin! Kossun ja Rikun jälkikasvu syntyi 28. syyskuuta sopivasti juhlistamaan Alsatian'sin viisivuotista taivalta. Näin ollen Lejonin ensimmäinen pentue on saatu jo maailmalle!

08.08.2009
Kossun, Rikun ja Jerin näyttelykalenterit päivitetty. Suunnitelmissa pentuja yhdistelmästä Kossu x Riku.

Lue vanhempia päivityksiä.


This is a SIM-game kennel and everything on this website happens in our imagination. This website is unfortunately only in Finnish. If you don't know, what a SIM-game kennel is, please click here.

Tämä on virtuaalikennel. Kaikki näillä sivuilla tapahtuu vain meidän mielikuvituksessamme. Jos et tiedä, mikä virtuaalikennel on, klikkaa tästä.